Vacature leraarondersteuner 

0.6 – 1.0 fte

Ben jij de enthousiaste en bevlogen onderwijsprofessional die affiniteit heeft met ontwikkelingsgericht onderwijs waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat? Lees dan verder!

Panta Rhei
Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in de regio. Een fijne school in Beverwijk met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen.

Wat ga je doen?
Als leerkrachtondersteuner bij Panta Rhei draag je bij aan individuele kwaliteiten, vaardigheden en kennis van de leerlingen. Je bent de rots in de branding voor zowel de leerkracht(en) als de leerlingen. De leerkracht is de eindverantwoordelijke voor de klas, maar jij voert ook zelfstandig taken uit. Je geeft les, kijkt toetsen na, ondersteunt en volgt de ontwikkeling van de leerlingen en gaat in gesprek met leerlingen. Je bent zelfstandig en hebt een passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Herken jij jezelf hierin?
Jij wordt enthousiast van het begeleiden van leerlingen. Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. Dankzij jouw inzet zie jij de leerlingen een groei doormaken. Je werkzaamheden zijn erg divers. Ook de groep waarmee je werkt en het niveau van de kinderen variëren voor jou het liefst. Je bent een leraarondersteuner die graag samenwerkt en altijd verbinding zoekt. Jij hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding leraarondersteuner. Ook als je nog in opleiding bent, zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie! Daarnaast heb jij de interesse en het enthousiasme om de principes van het ontwikkelingsgericht onderwijs te leren kennen.

Wat bieden wij jou?
* Een goed salaris (OOP 7 conform cao po) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;
* Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;
* Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en betrokken team, dat sterk is in samenwerken en communicatie;
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;
* Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt!

Solliciteren of meer weten?
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor drie tot vijf dagen starten op onze school? Dan ben jij de leraarondersteuner die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl Meer informatie over de school vind je op www.depantarhei.nl. Voor vragen kun je terecht bij Francis van Dijk of Natasja Peters (directie Panta Rhei) tel: 0251 233977.

Reageren kan tot en met 18 november a.s., de gesprekken zullen plaatsvinden op 24 november 2022.