De Anjelier

De Anjelier is een katholieke basisschool met ongeveer 400 leerlingen, die zijn verdeeld over 16 groepen. De school is gelegen aan de westrand van de gemeente Beverwijk, in een vrij rustig stadsgedeelte. 

De Anjelier wil een school zijn waar ieder kind tot zijn recht komt, vanuit een veilige basis waar we persoonlijke aandacht voor elkaar hebben. Kennis verwerven en persoonlijke ontplooiing gaan hand in hand. Het gaat om de totale ontwikkeling van het kind, van elk kind. De vakken rekenen, taal en lezen vormen de kern van ons onderwijs. Wat ons betreft vormen zij binnen een sociaal veilige omgeving de basis voor elke andere ontwikkeling.

 Vacature leerkracht onderbouw

Instroomgroep

totaal 1.0 fte

Wat ga je doen?

Als leerkracht bij De Anjelier ga je uit van breed, passend en opbrengstgericht onderwijs. Je ziet het als een uitdaging om alle kinderen in hun kracht te zetten, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je werkt samen in een professioneel en inspirerend team, waarin jullie elkaar uitdagen om elke dag voor het beste onderwijs te gaan.   

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij die enthousiaste leerkracht met een open blik voor goed onderwijs en ben jij altijd op zoek naar verbetering? Dan ben je van harte welkom op onze school. Uiteraard ben je onderwijsbevoegd voor het primair onderwijs. Je bent onderzoekend en hebt oog voor de ontwikkeling van elk individueel kind. Jouw pedagogische en didactische vaardigheden staan als een huis! Samenwerken met je collega’s betekent voor jou: open communiceren, elkaar inspireren en de ruimte vinden om van - en met- elkaar te leren.

Wat bieden wij jou? 

Een goed salaris (inschaling LB/LC afhankelijk van ervaring) en veel vrijheid voor je eigen inbreng en creativiteit;

Een veelzijdige en dynamische baan in een prettige werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;

Je maakt onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarmee je jaarlijks tot € 350,- naar keuze aan verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;

Je krijgt de ruimte om te groeien; wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waar je gewaardeerd wordt!

Solliciteren of meer weten? 

Meer informatie over de school kun je lezen op www.anjelier.nl of neem contact op met de directeur van de school, dhr. Ton Minneboo via telefoonnummer 0251 228765.

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je binnenkort vol energie starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl