De Lunetten

Basisschool De Lunetten biedt eigentijds en toekomstgericht onderwijs aan. We zijn een school in beweging! Met aandacht voor leerlingen door een gemotiveerd en inspirerend team. In onze school is het onderwijs afgestemd op de leerbehoeften van de leerlingen. Het onderwijs is erop gericht om de leerlingen onderwijs op maat te bieden waarbij we uitgaan van kwaliteiten en talenten van de kinderen, in een veilig klimaat.

Wij zoeken:

Een zorgcoördinator

(intern begeleider)
(0,6 fte, per 1 augustus 2021)

 

Eigenschappen
* Toont lef, is daadkrachtig, geeft richting en neemt besluiten
* Sterk in beleidsmatige zaken, heeft een breed netwerk en neemt de regie
* Heeft een proactieve houding en kan samen werken met het team
* Beschikt over actuele kennis en heeft voldoende ervaring
* Toont empathie en heeft een open en betrokken houding naar ouders

Als zorgcoördinator zet jij je kennis en ervaring in, om het team in hun ontwikkeling te begeleiden. Je bent lid van het pedagogisch team en werkt intensief samen met de directie en met de bouwcoördinatoren. Wij werken met het concept van De Betere Basisschool en ontwikkelteams zijn de basis van breed gedragen veranderingen. Wil je meer informatie over ons onderwijs en het werk van de zorgcoördinator, neem dan contact op met Dennis Kasper (P&O Adviseur) 0251-217150 of via hr@fedra.nl

Meer informatie over De Lunetten
www.scholenopdekaart.nl
www.kbslunetten.nl

Stichting Fedra
De Lunetten is 1 van de 11 scholen van Stichting Fedra. Ons motto: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan voor 1 maart door een cv met motivatiebrief te sturen naar: hr@fedra.nl.