De Lunetten

De Lunetten is een Heemskerkse basisschool, op de grens van Beverwijk en Heemskerk. De meeste leerlingen komen uit de Heemskerkse wijk De Waterakkers. De school heeft rond de 500 leerlingen en ruim  40 personeelsleden. De school komt kleinschalig over, doordat elke twee lokalen een gezamenlijke entree hebben. De leerlingen komen zo elke dag hun klas binnen in een rustige, vertrouwde sfeer. De school is gehuisvest in een modern gebouw met een eigen inpandige gymzaal voor de groepen 3 t/m 8 en een speelzaal voor de groepen 1-2. De Lunetten is een school in beweging.


Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, bevoegde leerkracht die denkt in oplossingen en mogelijkheden en die de ontwikkelingen van De Lunetten, samen met een gedreven team, verder vorm wil geven. Een leerkracht die denkt vanuit kansen en mogelijkheden en die flexibel is. Een proactieve houding en goed kunnen samenwerken worden zeer op prijs gesteld.
De mogelijkheid bestaat om bouwcoördinator te worden.

Solliciteren op deze vacature

Leerkrachten die passen in bovenstaand profiel kunnen solliciteren door een cv met motivatiebrief te sturen naar: hr@fedra.nl.