Kindcentrum De Sleutelbloem

Kindcentrum De Sleutelbloem biedt eigentijds en toekomstgericht onderwijs aan, met meer individuele aandacht voor leerlingen, door een gemotiveerd en inspirerend onderwijsteam. In onze school draait het om het teamgericht organiseren. Het onderwijs is afgestemd op de leerbehoeften van de leerlingen. Wij investeren op het neerzetten van een krachtige leeromgeving. Het onderwijs is erop gericht om de leerlingen onderwijs op maat te bieden waarbij we uitgaan van kwaliteiten, vaardigheden en talenten van de leerlingen in een veilig klimaat.

Wij zoeken:

Een leerkracht LB voor het onderwijsteam 5-6

voor 0,6 fte per 1 augustus 2022

Wie zoeken wij?
• Je werkt in het onderwijsteam 5-6 en vindt het belangrijk de leerlingen onderwijs op maat te bieden in een inspirerende, veilige en vertrouwde leeromgeving.
•Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging door te komen werken op een school waar het onderwijs teamgericht georganiseerd wordt.
• Je bent een teamspeler, kan goed samenwerken en organiseren en staat open voor onderwijsvernieuwing.
• Je wilt jouw talenten inzetten om samen met je onderwijsteam goed onderwijs te verzorgen aan de leerlingen van onze school.

Wat bieden wij?
• Je bent leerkracht voor 0,6 fte in salarisschaal LB in het onderwijsteam 5-6.
• Je bent samen verantwoordelijkheid voor het onderwijs en de leerlingen binnen het onderwijsteam.
• Je krijgt een enthousiast en betrokken team dat sterk is in verbondenheid, samenwerken en communicatie.
• Je kunt jouw talenten en specialismes verder ontwikkelen, omdat de taken en rollen binnen het onderwijsteam worden ingedeeld op basis van talenten en competenties.
• Je werkt met leerlingen die het waard zijn om een goede leerkracht voor de groep te hebben. Wij gaan voor onderwijs op maat. Elk kind een gelijke kans.

Stichting Fedra
De Sleutelbloem is een van de twaalf scholen van Stichting Fedra. Ons motto luidt: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Wij zien reacties graag verschijnen! Solliciteer door jouw cv met motivatiebrief te mailen naar: hr@fedra.nl voor 30 juni 2022.