De Vrijheit

De Vrijheit is een kleine basisschool in Wijk aan Zee. We zetten ons in voor eigentijds basisonderwijs voor ieder kind en willen dat onze leerlingen zich in een veilige, inspirerende omgeving optimaal ontwikkelen. We geven de kinderen een stevige basis met aandacht voor de basisvakken en persoonlijke ontwikkeling. Een aanbod waarmee ze vol vertrouwen verder kunnen. We werken vanuit basisgroepen (veelal gecombineerde groepen). Waar het kan en zinvol is organiseren we flexibel.

Thematisch en betekenisvol werken is voor ons belangrijk. In de groepen 1-3 wordt binnen de thema’s gewerkt aan de ontwikkelingsdoelen. In de midden- en bovenbouw combineren we het werken aan thema’s met programmatisch en methodisch werken op het gebied van rekenen, spelling en begrijpend lezen.

Wij zoeken:

Een leerkracht voor onze groep 2/3 (fulltime)

Een leerkracht voor een groep (0,6 fte waarvan 0,4 in groep 4/5 gecombineerd met 0,2 ondersteuning)

Een breed inzetbare, flexibele leerkracht die geen eigen groep heeft maar meedraait in het onderwijsteam. (0,6-0,7fte)

Kenmerken van De Vrijheit
> Kindgericht, toekomstgericht en eigentijds.
> Nieuwsgierig en onderzoekend.

Meer informatie over De Vrijheit
www.devrijheit.nl
www.scholenopdekaart.nl

Wie zoeken wij?
We zoeken leerkrachten die enthousiast en betrokken zijn en in een klein professioneel team mee willen denken over onderwijs. Collega's die denken in mogelijkheden en kansen. 
Volgend jaar gaat op onze school een aantal mensen tegelijk met pensioen. We hebben daarom vacatureruimte per 1 augustus 2021.

Stichting Fedra
De Vrijheit is 1 van de 11 scholen van Stichting Fedra. Ons motto: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilig klimaat ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan door jouw cv met motivatiebrief te sturen naar: hr@fedra.nl.