Panta Rhei

Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in de regio. Een fijne school in Beverwijk met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen.

Wie zoeken wij?
Voor onze school zoeken wij enthousiaste, ambitieuze leerkrachten die affiniteit hebben met ontwikkelingsgericht onderwijs. Het uitwerken van thema’s doe je samen met de collega’s van de jaargroep, onze OGO-specialist kan je daarbij ondersteunen. Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die onderdeel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op Panta Rhei van harte welkom. Wij hebben ruimte in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw!

Wij zoeken per direct:

Leerkrachten

voor de onder- en middenbouw

voor 3 tot 5 dagen per week onderbouw totaal 1,0 fte,
middenbouw- en bovenbouw totaal 2,0 fte
(werkdagen in overleg en deeltijd is bespreekbaar)

 

Ben je enthousiast?
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor drie tot vijf dagen starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Meer informatie kun je opvragen bij Francis van Dijk of Natasja Peters (directie Panta Rhei) tel: 0251 233977. Meer informatie over de school vind je op www.depantarhei.nl.