Vacature vakleerkracht bewegingsonderwijs

 0,5 fte / 2,5 werkdagen verdeeld over 2 heel leuke scholen 

Omdat gym en buitenspelen de leukste vakken zijn op school! 

 

De Wilgeroos is een kleine basisschool waar verbinding en nauw samenwerken centraal staan. De Wilgeroos vind je in de wijk Oostertuinen in Beverwijk. De Panta Rhei is een grote school in de Beverwijkse wijk Broekpolder, waar ontwikkelingsgericht onderwijs gegeven wordt. 

Wat ga je doen? 

Als vakleerkracht bij de Wilgeroos ben jij verantwoordelijk voor alle bewegingsonderwijs op school. Dit maakt dat jij volop je creativiteit kan inzetten om zo voor elke leeftijd een gepaste les voor te bereiden.
Bij Panta Rhei ga je een dag in de week het team van vakleerkrachten bewegingsonderwijs aanvullen met jouw kennis en enthousiasme om samen tot een mooi aanbod te komen. 

Een mooie combinatie van inspiratie op doen bij de collega's op de ene school en het toepassen van je eigen ideeën in de lessen op de andere school! Ook nog eens heel verschillende scholen waardoor jouw creativiteit volop benut zal worden! 
 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent die vakleerkracht die weet wat er nodig is om van het bewegingsonderwijs de leukste uurtjes van de week te maken, en dat voor elk kind. Door de grootte van de scholen ben je, samen met je collega’s in de klassen de spil in de ontwikkeling van de kinderen. Je doet graag mee met het team bij activiteiten in en om de school en haalt er ook energie uit om je collega’s mee te nemen in alle facetten van bewegen in het onderwijs. 

Wij weten als geen ander dat bewegen veel meer dan alleen maar leuk is en zetten dat graag in! 

 

Wat bieden wij jou?  

Je maakt onderdeel uit van  2  zeer betrokken teams, die nauw met elkaar samenwerken om elke dag het beste eruit te halen! 

Een goed salaris (conform cao) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten; 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek; 

Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng. 

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt! 

Basisschool De Wilgeroos

Wij richten ons voortdurend op de optimale ontwikkeling van kinderen passend binnen hun eigen mogelijkheden. We kijken hierbij naar relevante maatschappelijke en onderwijskundige ontwikkelingen en we streven ernaar de kinderen een stevige basis mee te geven op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en taakaanpak; het leren leren.

De Wilgeroos maakt gebruik van een gemeentelijke gymzaal en is trots op het werken vanuit de verbinding van de verschillende ‘werelden’ binnen het kindcentrum: peuteropvang, basisschool, naschoolse opvang en het gezin thuis.  

Panta Rhei

De naam Panta Rhei geeft de kern van onze gedachten over onderwijs en opvoeding weer. Wij zien de basisschool als onderdeel van de maatschappij waarin voortdurend vernieuwingen en veranderingen plaatsvinden. Het is onze missie om leerlingen voor te bereiden op deelname aan deze maatschappij en hen de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen tot kritische, zelfbewuste en verantwoordelijke personen binnen deze maatschappij.

De Panta Rhei is een grote school in de Broekpolder, waar ontwikkelingsgericht onderwijs gegeven wordt. Je gaat daar een dag samen werken met de andere vakleerkracht bewegingsonderwijs.


Solliciteren of meer weten?  

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je het aankomende schooljaar starten op onze scholen? Dan ben jij de vakleerkracht die wij zoeken!  

Maak onze leerlingen en ons team blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl  

Meer informatie kun je opvragen bij:
Nathaly de Vries, directeur van kindcentrum de Wilgeroos, telefoonnummer 0251 221114.
Freek den Brok of Ronith Root directie Panta Rhei 0251  233977

Informatie over de scholen vind je op:  www.dewilgeroos.nl, www.depantarhei.nl