Werken bij Fedra

Fedra zoekt vakmensen

Fedra zoekt onderwijsprofessionals die hun vak verstaan. Leerkrachten, leraarondersteuners en onderwijsassistenten die houden van het onderwijs en die de ambitie hebben om dat onderwijs – en zichzelf – te blijven ontwikkelen.

Werkwijze
Onze scholen staan voor uitstekend, toekomstbestendig onderwijs. Wij hechten aan evidence-based onderzoek en evidence-based werken. Wij verdiepen ons eerst: in de wetenschap en in kennis en ervaringen van anderen. Zijn we eenmaal overtuigd, dan staan we achter een nieuwe ontwikkeling of aanpak.
Onze medewerkers blijven het onderwijs continu ontwikkelen. Die opdracht heeft elke Fedra-school en geldt voor iedere medewerker. Om deze opdracht te realiseren, hebben we vakmensen nodig. Gedreven professionals die van hun vak houden. Onderzoekende leerkrachten die zichzelf en het onderwijs willen ontwikkelen en initiatiefrijke teamspelers die zich hiervoor, samen met hun collega’s, willen inzetten. 

Ruimte en tijd voor je vak
Wij bieden onze medewerkers alle kansen om een bijdrage te leveren aan onderwijsontwikkeling. Dit kan in de vorm van extra tijd en ruimte, om buiten de groep aan ontwikkeling te werken. Maar bijvoorbeeld ook door medewerkers passend werk te bieden, zodat zij bezig zijn met wat hen boeit. Werkzaamheden die minder bij het vak horen, worden bij anderen belegd.
Vakmensen die onze ambitie delen om uitstekend, toekomstbestendig onderwijs aan te bieden, worden van harte uitgenodigd om te reageren op een baan op een Fedra-school. Ook open sollicitaties zijn welkom; hr@fedra.nl

Maak werk van je vak.

Ga aan de slag bij Fedra