Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou

Fedra als werkgever
Werken bij Fedra, dat is werken bij een organisatie waar aandacht is voor jou zodat jij het beste uit jezelf én de leerlingen kan halen. Al onze collega’s houden van het onderwijs en hebben de ambitie om het onderwijs en zichzelf te blijven ontwikkelen. Bij ons krijg jij daar alle ruimte voor en Fedra ondersteunt je hier graag bij.

Onze 12 scholen staan voor uitstekend en toekomstbestendig onderwijs. Dit doen wij door ons eerst te verdiepen in de wetenschap en kennis voordat we een nieuwe ontwikkeling of aanpak uitrollen. Vanuit deze werkwijze zorgen we er met elkaar voor dat we een sterk fundament leggen voor onze leerlingen zodat zij vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Ruimte en tijd voor je vak
Onze medewerkers gaan elke dag met veel plezier de uitdaging aan om het onderwijs maar ook zichzelf te blijven ontwikkelen. Je draagt daarmee ook echt jouw steentje bij aan de school en de organisatie. We bieden jou de tijd en de ruimte om buiten de groep aan ontwikkeling te werken. Wij kijken naar wat jij wilt leren, waar je goed in bent en hoe jij je verder kunt professionaliseren. Maar bijvoorbeeld ook door medewerkers passend werk te bieden wat hen écht boeit. Werkzaamheden die minder bij het vak horen, worden bij anderen belegd.
Daarnaast heb je bij de Fedra Academie ook volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, in je vak en individueel. 

Solliciteren
Ben jij net zo’n gedreven professional en wil jij het verschil maken voor de volgende generatie? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken. Kijk in de menubalk voor het actuele overzicht van alle vacatures waarop je direct kunt solliciteren. 

Zit er geen functie voor jou tussen of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via mail  hr@fedra.nl of telefoonnummer 0251-217150. Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken. Of stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar talentvolle leerkrachten en collega’s!

Maak werk van je vak.

Ga aan de slag bij Fedra