Vacature leerkracht onderbouw groep 1 en/of 2

voor 3 dagen per week/ 0,6 fte

(werkdagen en start in overleg)

 

Ben jij de energieke leerkracht in de onderbouw, groep 1 en/ of 2, heb je een unieke kijk op het onderwijs? Dan ben je op De Wilgeroos van harte welkom!


De Wilgeroos

De Wilgeroos is een kleine basisschool in Beverwijk. Wij richten ons voortdurend op de optimale ontwikkeling van kinderen passend binnen hun eigen mogelijkheden. We kijken hierbij naar relevante maatschappelijke en onderwijskundige ontwikkelingen en we streven ernaar de kinderen een stevige basis mee te geven op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en taakaanpak; het leren leren.

Het team van De Wilgeroos zet zich in om de ontwikkelkansen van de leerlingen te vergroten en streeft naar onderwijs op maat. Wij doen dit door samen te werken met collega’s, kinderen, ouders en (keten)partners en door ons open te stellen voor veranderingen. Veranderingen die met een blik op de toekomst en vanuit continu verbeteren worden ingezet.

Wie zoeken wij?

Bij de Wilgeroos ben je meer dan leerkracht, het onderwijzen van de kinderen op de Wilgeroos in de breedste zin van het woord. Wij verbinden de verschillende ‘werelden’ waar de kinderen deel van uitmaken: peuteropvang, basisschool, naschoolse opvang en het gezin thuis. De peuters van Dribbel en de kleuters van De Wilgeroos spelen en werken samen op allerlei manieren. Thema’s worden gedeeld, zodat er een doorgaande lijn op inhoud ontstaat.

Jij bent een leerkracht die buiten de gebaande paden durft te denken, vernieuwing implementeert en openstaat voor elk ander. Samen werken is voor jou, elkaars kracht zien en daar in afstemming gebruik van maken. Met de nodige didactische en pedagogische kennis en kan jij inspelen op de onderwijsbehoeftes van jouw leerlingen.

Wat ga je doen?

In jouw klas wordt de basis gelegd voor het “leren, leren”, maar ook in het vormen van een veilige basis waar vanuit een kind kan gaan ontwikkelen. Jij maakt dat de kleuters van de Wilgeroos een basis leggen voor de rest van hun tijd op de school!

Bij de Wilgeroos werken wij in thema’s, deze stellen wij in samenspraak vast. We laten je graag zien hoe dat er uit ziet in het kindcentrum!

Wat bieden wij?

Een goed salaris (inschaling LB/LC afhankelijk van ervaring) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;
Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor drie dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;
Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en nauw betrokken team, dat sterk is in samenwerken en communicatie;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;
Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt!

Solliciteren of meer weten? 

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol nieuwe inspiratie binnenkort starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!

Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl 
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de directeur van de school Nathaly de Vries, telefoonnummer 0251 - 221114

Informatie over de school vind je op: www.wilgeroos.nl