Kindcentrum De Ark

Kindcentrum De Ark geeft kindgericht en adaptief onderwijs en opvang, in een prettig en overzichtelijk gebouw. In ons kindcentrum werken De Ark (Fedra) en Welschap Kinderopvang samen om opvang en adaptief onderwijs te bieden aan kinderen 'van 2 t/m 12  jaar'. We bieden basisonderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Adaptief onderwijs

Op De Ark staan de leerdoelen van kinderen centraal. Niet hun leeftijd bepaalt wat de leerling moet leren, maar wat hij of zij al kan of kent. Leerlingen krijgen instructie in workshops, werken samen bij begeleid werken of werken zelfstandig op het stilteplein.

Eén van onze leerkrachten gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega!

Wij zoeken:

Een leerkracht voor Stamgroep Blauw (leerjaar 5/6)
2-4 dagen per week
per 1 maart 2021

Vier kenmerken van De Ark:
> Kindgericht, adaptief onderwijs
> Kindcentrum
> Kanjertraining
> Christelijke identiteit

Meer informatie over De Ark is te vinden op arkheemskerk.nl

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste, betrokken en flexibele leerkracht, om samen met de rest van het team kindgericht onderwijs te geven. Met oog voor ieder kind, de school en de collega’s. Een leerkracht die denkt in mogelijkheden en kansen. Vooralsnog gaat het om een tijdelijke vacature tot het einde van het schooljaar. Gezien de reeële kans op het ontstaan van vacatureruimte binnen Fedra, is er zicht op een aanstelling voor volgend schooljaar.

Stichting Fedra
De Ark is 1 van de 11 scholen van Stichting Fedra. Ons motto: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilig klimaat ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan voor 25 januari door jouw cv met motivatiebrief te sturen naar: hr@fedra.nl.

Schoollied De Ark!

Lees en beluister onze visie in het schoollied van De Ark!