Panta Rhei

Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in de regio. Een fijne school in Beverwijk met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen.

Wie zoeken wij?
Voor onze school zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze leerkracht, die affiniteit heeft met ontwikkelingsgericht onderwijs.
Het uitwerken van thema’s doe je samen met de collega’s van de jaargroep, onze OGO-specialist kan daarbij ondersteunen. Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die deel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op Panta Rhei van harte welkom. 

Wij zoeken:

Leerkrachten(en) 

voor 3 tot 5 dagen per week
0,6 tot 1,0 fte (werkdagen in overleg, deeltijd is bespreekbaar)

Ben je enthousiast?
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort  werken op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen én ons blij en stuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl.

Meer informatie kun je opvragen bij Francis van Dijk of Natasja Peters (directie Panta Rhei) tel: 0251 233977.
Meer informatie over de school vind je op www.depantarhei.nl.