Vacature leerkracht onderbouw

0,6 - 1,0 fte
voor groep 2- 3 per 1 augustus 2023 of in overleg

Ben jij een enthousiaste leerkracht die staat voor goed onderwijs?  

De Bethelschool

Onze school staat al ruim 100 jaar in de Bomenbuurt in Beverwijk: een echte buurtschool met goed onderwijs waar het kind gezien wordt. De school telt gemiddeld 320 leerlingen. De school is recent verbouwd en klaar voor het onderwijs van de toekomst.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen worden gezien en iedereen oog heeft voor elkaar. Een veilig schoolklimaat zien wij als voorwaarde voor kinderen om samen te kunnen spelen, te werken en te leren. Onze missie: ‘Samen spelen, samen werken, leren leren, leren leven’.

Spelen vinden wij de beste vorm van leren voor jonge kinderen. Spelenderwijs (o.a. op ons speelleerplein) leren ze hun eigen lichaam, hun eigen omgeving, hun medemensen en hun wereld kennen. We werken in de groepen 1 tot en met 3 vanuit thema’s, gekoppeld aan prentenboeken. In de samengestelde groepen 2-3 sluiten we aan op de onderwijsbehoeften van de kinderen door spelend te leren.

Vanaf groep 4 t/m 8 werken we deels ‘groepsdoorbrekend’ aan de basisvaardigheden. Kinderen werken op ons nieuwe leerplein in verschillende samenstellingen. 

We ontwikkelen momenteel geïntegreerd taal-zaakvakonderwijs in de bovenbouw i.c.m. wetenschap & techniek, programmeren & coderen en ons nieuwe doe-lab. 

Wie zoeken wij:

Iemand die enthousiast is voor het mooie vak van leerkracht;

Iemand die blij wordt van het werken met kinderen;

Iemand die onze visie en werkwijze verder helpt ontwikkelen;

Kun je goed samenwerken, ben je flexibel en ambitieus, dan ben je bij ons van harte welkom.

Wat bieden wij:

een open, prettige werksfeer; 

een werkomgeving waarin intensief wordt samengewerkt;

ruimte voor inbreng van eigen expertise en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling; 

participatie in werkgroepen, o.a. het jonge kind, sport & bewegen, taal & lezen, rekenen & wiskunde, kunst & cultuur, oriëntatie op jezelf & de wereld;

Een marktconform salaris (inschaling LB, afhankelijk van ervaring);

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Stichting Fedra

De Bethelschool is een van de twaalf scholen van Stichting Fedra. Ons motto: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature

Wij zien reacties graag verschijnen! Solliciteer door jouw CV met motivatiebrief te mailen naar: hr@fedra.nl.

Meer informatie over de school vind je op www.bethelschool.nl

Voor vragen kun je terecht bij Hermien Colenbrander, directeur van de Bethelschool, tel: 0251 223671.