Vacature leerkracht bij Panta Rhei

tot de kerstvakantie bovenformatief op de school en daarna in de instroomklas van de nieuwe kleuters

0,8 - 1,0 fte, dagen in overleg

Ben jij de enthousiaste, ambitieuze leerkracht die affiniteit heeft met ontwikkelingsgericht onderwijs? Lees dan verder!

Panta Rhei

Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in de regio. Een fijne school in Beverwijk met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend.

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen; de leerkracht heeft hierin een begeleidende rol.
 

Wat ga je doen?

Als leerkracht bij Panta Rhei begeleid je de leerlingen bij het nemen van initiatieven en het maken van plannen. Je maakt leerdoelen zichtbaar in de klas en gaat hierover in gesprek met de leerling. Het onderwijs wordt afgestemd op de onderwijsbehoefte van de leerlingen. Dit doe je door systematisch gegevens over de ontwikkeling van de leerlingen te verzamelen en te analyseren. Op basis van deze gegevens bepaal jij als leerkracht het (groeps-)aanbod en dit verwerk je in de thema’s.
Het uitwerken van thema’s doe je samen met de collega’s van de jaargroep, onze OGO-specialist kan daarbij ondersteunen. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend, om zo het beste onderwijs te kunnen leveren.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een leerkracht die graag samenwerkt en verbinding zoekt. Uiteraard heb je een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs, of ga je deze bijna halen. Je bent enthousiast en wilt (leren) werken volgens de principes van ontwikkelingsgericht onderwijs. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en jouw pedagogische en didactische vaardigheden staan als een huis!

Wat bieden wij jou?

* Een goed salaris conform cao po, en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;
* Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor vier tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;
* Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en betrokken team, dat sterk is in samenwerken en communicatie;
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;
* Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.
 

Solliciteren of meer weten?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor vier tot vijf dagen starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl 

Meer informatie over de school vind je op www.depantarhei.nl. Voor vragen kun je terecht bij Ingeborg de Mari, directeur van Panta Rhei tel: 0251 233977.