Vacature Leerkrachtondersteuner middenbouw

0,4 - 1,0 fte
Waarvan in ieder geval donderdag en vrijdag.
  

De Plataan 

De Plataan is een grote, moderne en professionele basisschool in Velsen-Noord. Een bijzondere school, want onze leerlingen komen uit verschillende culturen. Daardoor leren ze al vroeg dat niet iedereen hetzelfde denkt. Respect voor medeleerlingen en voor andere culturen vinden we op De Plataan heel belangrijk. Want een school is eigenlijk een kleine samenleving, waarin we kinderen voorbereiden op de grote samenleving. Op De Plataan leren we ze om volwaardig en sterk in die samenleving te staan. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen graag naar toe komen om te leren. 
De Plataan heeft 17 groepen, verdeeld over vier bouwen (1-2, 3-4, 5-6, 7-8). De komende jaren zullen we in ons onderwijs het ‘Anders Organiseren’ vorm gaan geven, met als doel het onderwijs nóg beter te laten aansluiten bij de onderwijsbehoeften van onze leerlingen.

Wat ga je doen?

Jij bent een enthousiaste leerkrachtondersteuner die de betekenis van onderwijs breder ziet. Je wilt samen met ons werken aan de groei van de kinderen en de ontwikkeling van het onderwijs binnen onze school. In het team van je leerjaar/bouw werk je samen, om het onderwijs aan jullie leerlingen vorm te geven.

Ben jij iemand die...

 • Kan omgaan met verschillende achtergronden en uitdagingen waar onze leerlingen mee te maken hebben
 • Doelgericht richting/sturing kan geven aan het onderwijsleerproces
 • Een goed groepsmanagement en daardoor een beredeneerd aanbod kan creëren, met daarbij oog voor het individuele kind
 • Een mindset heeft gericht op groei en werkt vanuit vertrouwen en in verbinding
 • De missie/visie van De Plataan wil onderschrijven.
 • Omdat je ook de klas over kan nemen van de leerkracht, vragen wij voor deze functie een relevante afgeronde Associate degree, mbo 5 niveau. 

Dan ben je op De Plataan van harte welkom! We bieden jou een professioneel team, waar leren van en met elkaar een stevige basis vormt voor een uitdagende, kleurrijke en bruisende leeromgeving.

Wat bieden wij jou?   
 • Een goed salaris (inschaling in schaal 7 OOP);  
 • Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;  
 • Je maakt onderdeel uit van een gevarieerd en betrokken team, van ca. 50 teamleden, dat sterk is in samenwerken en communicatie;  
 • Personeel van De Plataan ontvangt een aanvullende arbeidsmarkttoelage (NPO) van bruto € 267,93 per maand bij een voltijdbetrekking. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;  
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling, in een prettige en inspirerende werkomgeving en veel werkplezier.

Solliciteren of meer informatie: 

De uiterste reactie datum: 16 oktober 2023
 
Solliciteer door jouw cv met motivatiebrief te mailen naar: 
hr@fedra.nl of directie@deplataanvelsen.nl .

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directie van de school,
Benjamin Pel of Ilona Zijlstra via telefoonnummer 0251 – 224074. 
 
Informatie over de school vind je op: www.deplataanvelsen.nl