Vacature leerkracht midden- of bovenbouw

per 1 augustus of in overleg voor 3 tot 5 dagen per week.

 
Basisschool De Lunetten


KBS De Lunetten in Heemskerk: een school in beweging! Een grote basisschool met ongeveer 500 leerlingen in 20 groepen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Een relatief grote basisschool, toch komt de school eerder kleinschalig over doordat elke twee lokalen een gezamenlijke entree hebben.

De school staat bekend als een fijne school met een open karakter. De lunetten is een Katholieke school, Onze levensbeschouwing vormt de basis voor andere kwaliteitskenmerken zoals respect, structuur, welbevinden, waarden en normen, perspectief op zinvol leven en betrokkenheid bij de samenleving. Onze school biedt een veilige omgeving waarin het welbevinden van de kinderen centraal staat. We werken samen en samen leren is de basis van ons onderwijs! 

Begin 2023 zijn we gestart met het teamgerichter organiseren van ons onderwijs, het team van leerkrachten en ondersteuners verzorgt het onderwijs per twee leerjaren. Samen bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst in een maatschappij die continu in beweging is en leren de kinderen de volgende vaardigheden: samenwerken, creatief denken, ICT-vaardigheden, kritisch denken-luisteren-vragen stellen, leren LEREN, communicatievaardigheden, probleemoplossend vermogen ontwikkelen.

De Lunetten kent een continurooster. De Lunetten is een school van Stichting Fedra in Beverwijk. Welschap Kinderopvang biedt in het schoolgebouw behalve tussen- en naschoolse opvang ook peuteropvang aan. De Lunetten vormt een ‘brede’ school die ook na schooltijd diverse activiteiten aanbiedt, waarin nog veel mogelijkheden zijn om dit verder uit te bouwen.

 

Wat ga je doen?


Als leerkracht bij De Lunetten verzorg je 3 tot 5 dagen in de week lessen voor een van onze groepen in de midden- of bovenbouw, dit gaan we samen bespreken. Je bent een leerkracht die graag samenwerkt en verbinding zoekt. Uiteraard heb je een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs.  

Jij kan je vinden in het toepassen van werkvormen als sport en bewegend leren en ziet dit als een kans om kinderen te betrekken bij de leerstof. En staat open voor ontwikkeling en maakt dit ook bespreekbaar.

Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die onderdeel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op de Lunetten van harte welkom!

 

Wat bieden wij jou?

•            Een goed salaris en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;

•            Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;

•            Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd en leergierig team, dat graag wil samenwerken;

•            Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;

•            Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt!

 

Solliciteren of meer weten?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Meer informatie kun je opvragen bij Virginija Gudaite, directeur van KBS De Lunetten tel: 06-43012780

Informatie over de school vind je op: www.kbslunetten.nl