Vacature leraarondersteuner

Voor 2 dagen (0,4 FTE) per week
In ieder geval de donderdag en de 2e dag in overleg


Ben jij de positief ingestelde en flexibele leraarondersteuner die graag onderdeel is van een gezellig en klein team? Lees dan verder!

Basisschool De Vrijheit

We zetten ons in voor eigentijds basisonderwijs voor ieder kind en willen dat onze leerlingen zich in een veilige, inspirerende omgeving optimaal kunnen ontwikkelen. We geven de kinderen een stevige basis mee, met aandacht voor de basisvakken en persoonlijke ontwikkeling. Een (onderwijs)aanbod waarmee ze vol vertrouwen verder kunnen.

We werken vanuit basisgroepen, veelal gecombineerde groepen. Waar het kan en zinvol is organiseren we flexibel, en dat kan er elke keer anders uit zien want dat is maatwerk. 

Wat ga je doen?

Jij gaat als leraarondersteuner bij De Vrijheit jouw passie voor het onderwijs invulling geven door leerlingen elke dag te zien groeien in hun eigen tempo en ontwikkeling. Je doet mee aan overleg met verschillende collega's, begeleidt het buitenspelen, werkt met groepjes buiten de klas, maar je wordt ook ingezet ter ondersteuning in de klas. Bovendien heb jij als leraarondersteuner oog voor wat de leerkracht nodig heeft, om het maximale uit de leerlingen te halen.

Daarbij ben je leergierig en pakt mogelijkheden om te professionaliseren binnen de stichting met beide handen aan!

Omdat je ook de klas over kan nemen van de leerkracht, vragen wij voor deze functie een relevante afgeronde Associate degree, mbo 5 niveau.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris (inschaling in schaal 7 afhankelijk van ervaring) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;

Je maakt onderdeel uit van een bijzondere school in een unieke omgeving, in een gezellig team waar nauw samengewerkt wordt.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;

Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.

Solliciteren of meer weten?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor drie dagen starten op onze school? Dan ben jij degene die wij zoeken! Verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Meer informatie kun je opvragen bij de directeur van de school Rosalie Rouwendaal, telefoonnummer 0251-374443

Informatie over de school vind je op: www.devrijheit.nl