Vacature vakleerkracht bewegingsonderwijs

 0,2 fte / 1 werkdag

Omdat gym en buitenspelen de leukste vakken zijn op school! 

 

De Wilgeroos is een kleine basisschool waar verbinding en nauw samenwerken centraal staan. De Wilgeroos vind je in de wijk Oostertuinen in Beverwijk. 

Wat ga je doen? 

Als vakleerkracht bij de Wilgeroos ben jij verantwoordelijk voor alle bewegingsonderwijs op school. Dit maakt dat jij volop je creativiteit kan inzetten om zo voor elke leeftijd een gepaste les voor te bereiden.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent die vakleerkracht die weet wat er nodig is om van het bewegingsonderwijs de leukste uurtjes van de week te maken, en dat voor elk kind. Door de grootte van de school ben je, samen met je collega’s in de klassen de spil in de ontwikkeling van de kinderen. Je doet graag mee met het team bij activiteiten in en om de school en haalt er ook energie uit om je collega’s mee te nemen in alle facetten van bewegen in het onderwijs. 

Wij weten als geen ander dat bewegen veel meer dan alleen maar leuk is en zetten dat graag in! 

 

Wat bieden wij jou?  

 Je maakt onderdeel uit van  een  zeer betrokken team, die nauw met elkaar samenwerkt om elke dag het beste eruit te halen! 

 Een goed salaris (conform cao) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten; 

 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek; 

 Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng. 

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt! 
 

Basisschool De Wilgeroos

Wij richten ons voortdurend op de optimale ontwikkeling van kinderen passend binnen hun eigen mogelijkheden. We kijken hierbij naar relevante maatschappelijke en onderwijskundige ontwikkelingen en we streven ernaar de kinderen een stevige basis mee te geven op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en taakaanpak; het leren leren.

De Wilgeroos maakt gebruik van een gemeentelijke gymzaal en is trots op het werken vanuit de verbinding van de verschillende ‘werelden’ binnen het kindcentrum: peuteropvang, basisschool, naschoolse opvang en het gezin thuis.  

 

Solliciteren of meer weten?  

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je starten op onze school? Dan ben jij de vakleerkracht die wij zoeken!  

Maak onze leerlingen en ons team blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl  

Meer informatie kun je opvragen bij:
Nathaly de Vries, directeur van kindcentrum de Wilgeroos, telefoonnummer 0251 221114.
 

Informatie over de scholen vind je op:  www.dewilgeroos.nl, www.depantarhei.nl