Vacature zorgcoördinator bij Kindcentrum De Sleutelbloem, 
0,6 fte per week, vanaf schooljaar 2024/2025  

 
Ben jij de zorgcoördinator die ons team komt versterken in de leerjaren 4 t/m 8?

 

Kindcentrum De Sleutelbloem

Kindcentrum De Sleutelbloem biedt eigentijds en toekomstgericht onderwijs. In onze school draait het om het teamgericht werken en is het onderwijs afgestemd op de leerbehoeften van de leerlingen. We investeren op het neerzetten van een krachtige leeromgeving. Het onderwijs is erop gericht om de leerlingen onderwijs op maat aan te bieden waarbij we uitgaan van kwaliteiten, vaardigheden en talenten van de leerlingen in een veilig klimaat waarin we traumasensitief werken.


Wat ga je doen?

Op onze school staat de zorgstructuur stevig verankerd. Samen met de huidige zorgcoördinator en het zorgteam, draag je zorg voor de continuïteit, ben je in staat het team mee te nemen en te inspireren op het gebied van onderwijsinnovatie en houd je zicht op de borging van de kwaliteitszorg. Hierbij zal er een verdeling komen tussen jou en de huidige zorgcoördinator op basis van leerjaren. Waarbij we uitgaan van een organische samenwerking, waarin beide zorgcoördinatoren kunnen floreren op basis van kwaliteiten en talenten.

 

Wat neem je mee?
 • Je hebt kennis en inzicht over het onderwijs, door praktijkervaring in het primair onderwijs.
 • Je bent in bezit van een Pabo-diploma en bij voorkeur aangevuld met een diploma passend bij de vacature, denk hierbij aan de IB-opleiding of Master SEN.
 • Je beschikt over een professionele houding, kunt goed samenwerken, denkt oplossingsgericht en bent in staat daarin krachtig te handelen.
 • Je bent een positieve spil in de school, die benaderbaar is voor het team, de leerlingen en ouders.
 • Je kunt goed luisteren, bent open en nieuwsgierig en wil je verdiepen in wat de ander van je vraagt/ nodig heeft.
 • Je bent bekend met of staat open voor sociaal emotioneel leren.
 • Je staat open voor ontwikkeling en weet vanuit gezamenlijkheid het team in beweging te krijgen.
 • Je houdt op schoolniveau, samen met de andere zorgcoördinator, zicht op de borging van de kwaliteitszorg. Hierbij ben je competent in het schrijven van beleid.
 • Je bent in staat klassenbezoeken te plannen, organiseren en leerkrachten te voorzien van constructieve feedback.
 • Je kunt samenwerken met de sociale partners van de school.
 • Je hebt bovenal affiniteit met onze leerlingpopulatie!

 

Wat bieden wij jou?

* Je bent zorgcoördinator voor 0,6 fte (werkdagen in overleg) in salarisschaal OOP 11;

* Je ontvangt een arbeidsmarkttoelage op basis van je werktijdfactor boven op je salaris;

* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33 % en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst en cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;

* Een enthousiast en betrokken team, dat teamgericht werkt en vanuit gezamenlijkheid het onderwijs aanbiedt aan onze leerlingen;

* Je bent onderdeel van het zorgteam van de school;

* Een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is, waarin je kunt groeien in jouw rol en waar je gezamenlijk verantwoordelijk bent;

*Leuke teamactiviteiten en attenties, omdat wij van mening zijn dat successen gevierd moeten worden!Solliciteren of meer weten?

Ben je nieuwsgierig? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hr@fedra.nl. Reageren kan tot en met woensdag 15 mei, en uiterlijk donderdag 16 mei wordt er contact met je opgenomen.
Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek, wordt de eerste ronde gesprekken met de directeur gepland op dinsdag 21 mei in de middag.

Meer informatie kun je opvragen bij de directeur van de school Melanie Clots, telefoonnummer 0251-223840 (let op: na de meivakantie weer bereikbaar) of mail naar melanie.clots@fedra.nl.

Informatie over de school vind je op: www.desleutelbloem.nl